4000mil

4000 mil runt klotet vi gar pa.. USA, Tahiti, Nya Zeeland, Australien, Singapor, Thailand..

Thursday, April 21, 2011

PASK!

Idag ar det skartorsdag och jag haar inte sett sa mkt som en enda kyckling(forutom pa spett), fjader eller nagot paskris(jasminriset tror ja inte3 raknas in dar;). Lite besviken over att behova missa annu en hogtid. Men jag hoppas att de dar hemma raknar med ett sju helsikes midsommarfirande! Funderar till och med pa att spetsa gradden i tartan for att fa igen alla pask och julsnappsar man missat. :)
Det baste pasken jag minns ar fran nar jag var liten, runt tio eller sa. Som barn brukade vi alltid fira varannan pask hemma hos mamma och varannan hos pappa. Det har aret var vi hos pappa alla barn. Faster maria med familjen var uppe i sommar stugan sa efter en overnattning dar med kusinerna i lillastugan blev det paskfrukost och aggmalning :) Val hemma hos pappa med fyra andra syskon var ju sjalvklart paskagg den stora grejen. Pappa hade ju sjalvklart inte fem paskagg utan med uttrycket "man-tager-vad-man-haver" vantade 5 ungar ivrigt pa att genomsoka hela undervaningen efter papptallrikar med deras namn pa fyllda med godis :) Sen blev de sa klart god paskmidda med hela familjen. <3

Men tro inte att vi har trakigt for att vi inte har pask har borta, nej nej! Imorgon blir de elefantridning och sa ska vi bada (med) Elefanterna har pa ett av elefantlagren :) Om jag inte skrivit de innan sa ar Koh Chang kand for sina elefanter, varav on har fatt sitt namn. (Chang=Elefant pa thai)

Och just de, vi har hittat en hel fantastisk restaurang har borta! Svensk mat och frugan blev lycklig nar de hade snus. Sa igar blev det toast skagen, mums, och spaghetti och kottffarssas! Och riktigt gott var de me :) Far se vad de blir for smaskigt ikvall, lite curry kanske :)

No comments:

Post a Comment